Ancelotti, Arda'nın La Liga'da ilk defa ilk 11'de sahaya çıkıp gol attığı Real Sociedad deplasmanındaki 1-0'lık galibiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında bu konudaki soruları yanıtladı.

İtalyan teknik adam, "Arda, Fran Garcia ve diğer genç oyuncularımız gibi hepsi çok iyi oynadı. Sahada mücadele ettiler ve bağlılık gösterdiler. Arda gol attı ve gelecekte bizim için çok önemli bir oyuncu olacak. Gelecek yıl da bizimle burada kalacak" dedi.

Arda'nın olağanüstü bir yeteneğe sahip olduğunu vurgulayan Ancelotti, "Çok iyi çalışıyor. Daha önce de ilk 11'de oynayabilirdi çünkü antrenmanlarda çok iyi performans sergiliyor. Fakat daha çok genç ve zamanla as oyuncu olma yolunda ilerliyor" diye konuştu.

Real Madrid formasıyla La Liga'da ilk defa ilk 11'de sahaya çıkan ve 68 dakika görev alan Arda Güler, 29. dakikada attığı golle takımına galibiyeti getirmişti.

İspanyol basını son haftalarda yaptığı haberlerde Arda'nın yeni sezon için Sevilla veya Real Sociedad'a kiralık gönderilebileceğini iddia etmişti. Ancelotti'nin bu açıklamasıyla birlikte Arda Güler'in yeni sezonda da Real Madrid formasıyla sahalarda boy göstereceği kesinleşmiş oldu.

Kaynak: (Haber Merkezi)