Kastamonuspor ile Amedspor, pazar öğleden sonra saat 15:00’te Kastamonu’da karşılaşacak.

Aygün, futbolun ‘bir barış olayı’ olduğunu söyleyerek şunları paylaştı:

"Futbol sevgidir. Futbol bir spordur. Sporun özünde de olan şey kavga, gümbürtü değil. Futbol bir oyundur. İnsanları mutlu etmek için bir spor dalıdır.

Biz Diyarbakırlı kardeşlerimizi, Amedspor’u Kastamonu’da en iyi şekilde karşılayacağız. İnanıyoruz biz kazanacağız ve şampiyon olacağız. Oyunun tamamen fair play çerçevesinde geçmesini, hiçbir provokasyona asla izin verilmemesini ve tamamen kardeşlik havasında bu maçın yaşanmasını bütün hemşerilerimden, stadı dolduracak on binlerden rica ediyorum.

Biz hiç kimseye düşman değiliz. Kastamonu halkının da yüreğinde böyle bir şey yok. Biz Karadeniz takımıyız. Bize gelecek olan Amedspor da bir Güneydoğu takımı. Hepimiz kardeşiz. Onlar da bizim kardeşimiz. Onlar bizim düşmanımız değil.

Amedspor oraya maça gittiğimizde bizi gayet güzel karşıladılar ve maçı kazandığımızda da alkışlayıp uğurladılar. Biz de kendilerini aynı şekilde karşılayacağız. Amacımız şampiyon olmak, yenmek için oynayacağız. Aksi bir şey olsa da biz de onları alkışlayıp yollarız. Biz düşman, değiliz. Provokatif eylemlerden lütfen uzak duralım."

Muhabir: İrfan Gültekin