10:13 Diyarbakır

Lider Amedspor, bugün deplasmanda Somaspor'u yenmesi halinde şampiyonluğunu ilan edeceği bekleniyor. Dün özel uçakla Diyarbakır'dan İzmir'e uçan Amedspor kafilesi, oradan karayoluyla Manisa'nın Soma ilçesine geçtiği belirtildi.

10:09 Sağlık

Soğuk hava, özellikle ani ve aşırı soğuk hava, kan damarlarının daralmasına neden olabilir. Bu durum kan basıncını artırabilir ve kalp üzerinde ek yük oluşturabilir. Ani sıcaklık değişimleri, özellikle soğuk hava şokları, kalp krizi geçirme riskini artırabilir, özellikle kalp sorunları olan kişilerde veya kalp hastalığı riski taşıyan bireylerde.

00:32 Vefat Edenler

Diyarbakır- Bismil’de vefat edenler, Bismil İlçemizde, köylerde, çevre köylerde ve şehir dışında yaşayıp vefat eden hemşerilerimiz, taziye yerleri ve vefat bilgileri...

11 saat önce Bölge

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adıyaman'da Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde bir polis memuru tarafından silahla yaralanan 2 polisin şehit olduğunu paylaştı.

11 saat önce Bölge

Akşam saatlerinde bir polis karakolunda yaşanan silahlı saldırıya ilişkin Adıyaman Valiliği, yazılı açıklamada bulundu.

11 saat önce Toplum

Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, "Bir Değerler Hareketi başlatmalıyız. Aile hayatında, sosyal hayatta çok ciddi şekilde buna ihtiyaç var. Başkalarını mutlu ederek insan mutlu olabiliyor." dedi.

11 saat önce Dünya

Sosyal medya platformu X, Nelson Mandela'nın torunu Nkosi Zwelivelile Mandela'nın hesabını "Uluslararası Özgürlük Filosu"na destek açıklamalarından sonra askıya aldı.

11 saat önce Bölge

Adıyaman’da polis merkezinde bir polisin silahla vurduğu karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu. İki meslektaşını vuran polis memuru, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

12 saat önce Diyarbakır

Diyarbakır ve ilçelerinde vefat eden hemşerilerimiz, taziye yerleri ve vefat bilgileri... Tüm vefat edenlere, Yüce Allah'tan (Celle Celâluhû) rahmet; kederli aile ve yakınlarına sabr-ı cemil ve başsağlığı dileriz.

12 saat önce Mardin

Birinci bölümde, Sürgücü Aşiretinin son yüz yıldaki en ünlü kişisi Hacı Ahmet Ağa olduğunu önceki yazıda belirtmiştik.