İstanbul Fatih Malta Çarşısı’nda meydana gelen olayda, telefon ve aksesuar satan Y. Ş. isimli şahıs, satın aldığı telefon kılıfını değiştirmek için gelen kadın ile tartışmaya başladı.

İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre, tartışmanın büyümesi üzerine çarşaflı kadın dükkan sahibi Y.Ş. arasında gerginlik yaşandı. Bu gerginlikten sonra dükkan sahibinin yeğeni A.Ü.Ş. (32) isimli şahıs, kadını darp etti.

Utanmazlar!!! Bir Telefon Kılıfı Için Çarşaflı Kadını Darp Etti! Saldırgan Gözaltına Alındı

Kadının darbedildiği anlar kameraya yansıdı

Kadının yerde sürüklenerek darbedildiği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kadının yerde sürüklendiği, saldırganın küfürler savurduğu duyulurken, çevredekilerin de olaya müdahale etmediği görüntülere yansıyor.

Dükkandaki tartışma anlarının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Gün içinde kadının cep telefonu kılıfını değiştirmek için iki kez dükkana geldiği öğrenilirken, dükkandaki tartışma anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde kadının dükkana geldiği A.Ü.Ş ile konuştuğu ancak bir süre sonra işyerinden ayrıldığı görülüyor. İşyeri sahibinin orada olmaması nedeniyle dükkandan ayrıldığı iddia edilirken, kadının bir süre sonra yeniden dükkana geldiği görüntüye yansıyor.

Kadının çıkan tartışmada tartaklanıp darbedilerek dışarı çıkarıldığı, para veren dükkan sahibi Y.Ş.’ye tokat attıktan sonra olayların büyüdüğü görülüyor.

Utanmazlar!!! Bir Telefon Kılıfı Için Kadını Darp Etti! Saldırgan Gözaltına Alındı

Suç dosyası kabarık çıkan şüpheli adliyeye sevk edildi

Kadını darpeden A.Ü.Ş, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan incelemede; şüpheli şahsın işyeri sahibi Y.Ş.’nin yeğeni olduğu, olayın meydana geldiği işyerinde çalıştığı ve "işyerinden hırsızlık, kasten yaralama, uyuşturucu madde kullanma, ailenin korunmasına ilişkin kanuna muhalefet, görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından toplam 11 adet suç kaydının olduğu tespit edildi.

Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme" suçundan adli makamlara sevk edildi.

Utanmazlar!!! Bir Telefon Kılıfı Için Çarşaflı Kadını Darp Etti!

Dükkan mühürlendi

Olayın yaşandığı iş yeri, Fatih Belediyesi ekiplerince mühürlenerek faaliyetine son verildi. Dükkanın mülk sahibi olan Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, tahliye sürecini başlattı.

Kaynak: İHA