Kökleri ta Sultan Abdülmecid zamanında atılan siyonizm, günümüze kadar nasıl güçlendi dersiniz!

II. Abdülhamid, şehid kanıyla alınan toprağı para ile nasıl size satabilirim diyerek güçleri yetiyorsa er meydanında bedelini ödeyerek (savaşarak) ancak bu şekilde alabilirsiniz diyerek siyonistlerin teklifini şiddetle reddetti. Ancak siyonistler rahat durmadılar. Kapalı kapılar ardında kurdukları örgütlerle kurtuluş savaşı sırasında tekrar ortaya çıktılar. Her türlü yola başvurdular. Avrupa'yı ve Amerika'yı arkalarında destekçi yaptılar. Çünkü modern çağın gücü olan parayı ellerinde bulunduruyorlardı.

II. Dünya savaşı sırasında Avrupa'nın siyasi haritası çalkalanırken siyonistler de en zayıf halka olarak gördükleri Filistin toprağına çöktüler. 1948 yılında İsrail adı altında bir Yahudi devleti kurdular. Kuruldukları zaman Konya Şehri kadar bir alana ancak sahiptiler. Zamanla Amerika'nın da desteğini alarak egemenlik alanlarını genişletmeye giriştiler. Ta ki Mısır bu durumdan rahatsız oldu. 1960'larda başlayan savaşlar ancak BM'nin arabuluculuğuyla 1978 yılında Camp David adlı antlaşma ile savaş durdu. Savaş Müslümanlar için bitmişti. Yahudiler için bitmemişti ve bitmeyecekti. Ta ki Filistin'de tek Filistinlik kalmayana dek!

Bu zulme bütün Avrupa sessiz kaldığı gibi Müslümanlar da sessiz kalıyor ne yazık ki!

Onca Müslüman ülkesi ve liderleri var ama hepsi sessiz. Kınamakla, protesto etmekle olmuyor bu işler. Evvela Yahudi mallarını yurtlarına sokmamakla işe başlayabilirler. Boykotsa boykot, ambargoysa ambargo!

Ne çıkar. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescidi Aksa bombardıman altındayken, o mübarek belde ve haremler siyonist çizmeleriyle kirlenirken, kana bulanırken, binlerce çocuk daha baba diyemeden feci şekilde can vererek bu dünyadan göçerken bizler nasıl rahat uyuyabiliyoruz ey Müslümanlar!

Filistin, Kudüs, Mescidi Aksa her müminin davası olmalı. Artık ciddi adımlar atılmalıdır! İsrail mallarını para ile alıp sonra onları dökmek çöpe atmak tam bir ahmaklıktır. Bir İsrail ürünü aldığınız vakit zaten onun vergisi ya da patent adı altında bir miktar para İsrail hesabına gidiyor. İsrail menşei malları almayın, ülkeye sokmayın, ülkeye sokaklara yaptırım uygulayın.